Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 18 éves modell lány igen szexi fehérneműkben pózolt. A TV2-ön futó Propagandában láthattuk, ahogy interjút adott Till Attilának. Megemlítette, hogy ő még nem akarja megmutatni a bájait, pár fotón azért látni lehet a mellbimbóját.

Szerző: Wolf Gábor Fotó: Victoria's Secret 

Palvin Barbara a világhírű modell (1).jpg Palvin Barbara a világhírű modell (2).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (3).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (4).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (5).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (6).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (7).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (8).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (9).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (10).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (11).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (12).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (13).jpgPalvin Barbara a világhírű modell (14).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sztargirl-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr894633517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden jog fenntartja Sztár Girl online férfi magazin © 2012
süti beállítások módosítása